NISSAN: OFFISIELL PARTNER AV UEFA CHAMPIONS LEAGUE

UEFA Champions League er den mest spennende ferden for Europas toppklubber – og fansen deres verden over. Dette er verdens største årlige idrettsarrangement, der verdens største spillere bringer den samme smidigheten, presisjonen og stilen som vi bringer til hver Nissan-bil.


Real Madrid FC’s Eden Hazard, FC Barcelona’s Philippe Coutinho og Lieke Martens er Nissan’s nye globale ambassadører i Nissans 6. sesong som global automotive sponsor av UEFA Champions League.

Innovasjon er i fokus med alt Nissan gjør. Fra den ikoniske Nissan GT-R, til verdens mest solgte 100 % elektriske bil, nye Nissan LEAF, og partnerskapene med noen av de mest spennende sportseventer og utøvere på vår planet. Via UEFA Champions League, så jobber Nissan med å bringe Innovation and Excitement to Everyone. 

Hos Nissan elsker vi fotball. Derfor bruker vi industri-ledende teknologi som er i våre biler samt vårt unike perspektiv på sport, for å koble fotballfans til spillet på nye måter. Vi kaller det Nissan Football Lab.

->  Følg siden på Facebook!